Ervaringen van cliënten

J Bakker
12-09-17 14:49:16
Ik ben bij Eva geweest om tips en ideeen op te doen voor recepten. Ik heb een kruisallergie voor groente en fruit, daardoor is het erg lastig om gevarieerd en verstandig te eten. De gesprekken waren vooral op het avondeten gericht. We hadden maar een klein aantal afspraken nodig maar ik ben er ontzettend mee geholpen! Ook bij allergieën dus een aanrader!
Jannie De Jong
13-04-16 16:10:39
Ik ben Eva zeer dankbaar voor alle adviezen en tips die ze inzake mijn dieet heeft gegeven. Ik zou het zeer aanraden bij haar langs te gaan.
Man van 62
20-01-16 22:58:54
Na een artikel van Eva gelezen te hebben in de krant heb ik met haar contact opgenomen. Een jonge diëtiste met een recente opleiding. Zij begeleid je op een prettige manier en na een paar maanden is het resultaat boven verwachting. Ik eet zelfs iets meer als voorheen, maar heb wel mijn slechte gewoontes afgeschaft zoals o.a. het drinken van frisdrank. En zij stemt precies het aantal calorieën af wat je lijf nodig heeft. Voor is het een bijzondere ervaring dat ik per dag 2000 calorieën mag hebben terwijl ik toch afval. Als ik voorheen zelf probeerde af te vallen maakte ik de fout om te weinig te eten en het vaak niet volhield.
Martha 35 jaar
18-01-16 17:51:23
Samen een duidelijk en realistisch plan opzetten om je doel te bereiken. En naar aanleiding van je eigen voedingschema, dus niet opgelegde producten die je nooit gegeten hebt. Super dus!
Vrouw 29 jaar
16-01-16 20:29:29
"Samen met Eva kom je tot een passend dieet waar je jezelf ook prettig bij voelt. Je zoekt samen op een ongedwongen manier naar de beste weg voor jou. Eva helpt daar waar je vastloopt met bijvoorbeeld recepten die binnen je dieet passen. Het is een aanpassing van je eetgewoontes, niet echt als dieet te bestempelen. Erg prettige ervaring!"